Aanbouw

Een aanbouw kan een goede manier zijn om meer ruimte te creëren in een woning. Wanneer u meer ruimte nodig heeft, maar niet kan of wil verhuizen, dan is een aanbouw vaak een relatief goedkope manier om het leefgenot in de woning te verhogen. Het klinkt eenvoudig, maar er komt veel kijken bij een aanbouw. Aannemer Garant helpt u graag wanneer u plannen heeft om uw woning of bedrijfspand te vergoten.

Aanbouw specialisten

Een aanbouw van een woning is vaak een klus waarbij meerdere specialisten een rol spelen. Het voordeel van Aannemer Garant is dat het al deze specialismen in huis heeft. Bovendien hebben onze aannemers jarenlange ervaring in de bouwwereld, dus weten we exact wat er komt kijken bij een aanbouw!

Gestructureerd te werk

Nadat wij weten wat uw wensen zijn gaan we voor u aan de slag door het opstellen van een plan van aanpak. Hierin worden tijdlijnen en werkzaamheden op elkaar afgestemd. Goede coördinatie tijdens de uitvoering tussen de verschillende disciplines zoals timmer- en schilderwerk, elektrotechniek, dakbedekking, loodgieterswerkzaamheden en tegel- en stucwerk zorgt voor een gestroomlijnde machine die uw wensen omzet in tastbaar resultaat.

Wilt u meer weten?

Een woningaanbouw is een ingrijpende klus waarbij goede voorbereiding een vereiste is. Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft dan stellen wij geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. Door onze ruime ervaring en professionele vakmensen heeft Aannemer Garant al menig aanbouw succesvol afgerond! U kunt ons tevens bereiken via 085 4320010.