Uitbouw

In deze tijd is verhuizen erg lastig omdat u de woning haast niet verkocht krijgt. Investeren is op dit moment een betere keuze dan verkopen. Met een uitbouw kunt u meer ruimte creëren en u zorgt voor een grote waardevermeerdering van uw huis. Zo wordt uw huis meer geld waard en u kunt genieten van een extra riante woonruimte.

Wat is een uitbouw?

Een uitbouw is een verbreding van uw woning door tegen een bestaande woning aan te bouwen. De regel is dat het altijd in verbinding moet blijven met uw huis. Er mag dus geen ruimte tussen zitten anders is het geen uitbouw. Hierbij kunt u denken aan een grote woonkamer, een extra garage of een serre. Voordat u kunt uitbreiden heeft u een aannemer nodig die werkt volgens de wettelijke eisen. Als een verbouwing niet volgens de regels gaat dan kunt u geen vergunning krijgen of krijgt u later problemen. Denk hierbij aan lekkage of een verzaking. Als u dit niet wilt dan kunt u het beste altijd een vakkundige aannemer vinden voor uw verbouwing.

Heb ik een bouwvergunning nodig?

Een uitbouw hoeft niet altijd met een bouwvergunning te zijn. Soms hebt u geen bouwvergunning nodig voor het uitbreiden van uw woning. Als uw woning aan bepaalde regels voldoet dan hoeft u geen bouwvergunning aan te vragen. U kunt dit precies navragen bij de gemeente. Maar u hoort hier al onder als uw uitbouw lager als 4 meter is en niet dieper als 2,5 meter is. Wilt u precies weten of u een bouwvergunning nodig heeft en hoe u deze moet aanvragen? Vraag vrijblijvend een offerte en informatie op via onze website bij één van onze aannemers.

Neem contact op via 085 4320010

Neem vrijblijvend contact met ons op over uw uitbouw plannen. Wij sturen u meerdere offertes van goedkope aannemers bij u in de buurt. U kunt zo veel geld besparen op uw investering en uw uitbouw laten uitvoeren door experts.